Adsense

luni, 12 august 2013

Asumarea.

   Trecu ceva vreme de cand nu am mai scris. Nici nu fura multe de spus, mai degraba de experimentat, caci doar in traire re-gasim adevarul, atunci cand ritmul isi penduleaza susurile si josurile, minimele si maximele, impingandu-ne catre gasirea optimului.

   De cateva nopti, privind cerul instelat de la Harman, mi se tot arata un semn care nu stiam cu ce sa il asociez. Patru stele - puncte, din care unul se afla asezat echidistant fata de celelalte trei (un triunghi perfect echilateral cu un punct in mijloc). Evident, nu ma uitam in acelasi punct pe cer, la aceeasi adunatura de stele, ci regaseam acea structura  in mai multe zone ale cerului, si parca in subtil mi se trimitea un mesaj. L-am si descifrat deunazi stand de vorba cu Andreea, si observand care sunt de fapt raportarile la propria fiinta si, evident la crestere. puntul din mijloc sunt Eu, iar echidistant fata de mine sunt energetica, vibratia si frecventa, cei trei parametri cu care lucram zilnic, si functie de care Totul se misca, capata sens in intelegere.

   Primul parametru fara de care nimic nu misca ar fi energia, si spun ca nimic nu misca pentru ca unde nu este energie nu exista insufletire, o masina fara benzina este fix un morman de fiare nefolositoare pentru scopul creat initial. Suntem completi si perfecti intr-adevar insa completitudinea vine in relationarea barbat-femeie, si nu in solitudine asa cum oricine isi poate inchipui starea suprema. Nicidecum, suntem facuti unul pentru celalalt, desi in fiecare dintre noi se gasesc ambele aspecte ale principiului genului, atat masculin, cat si feminin. Adevarul sta in traire, dupa cum spuneam mai devreme, iar intensitatea trairii si deconspirarea mintii apare cu preponderenta in intimitatea barbat-femeie, unde cand privim cu adevarat intelegem jocul energetic. Energia furnizeaza suportul evolutiv pentru pipairea treptata a celorlalti doi parametri a vibratiei si a frecventei.

   Ma aflu intr-o etapa in care mi se cere Asumare a ceea ce Sunt de fapt, dincolo de toate pretentiile mintii, dincolo de bariere si limitari. Astfel, universul, mental dealtfel, imi asterne in fata Calea, dar numai dupa ce in mine s-a luat deja hotararea limpede ca Eu sunt aici pentru a da maximum, pentru a FI in traire Omul despre care se tot discuta in spiritualitate de mii de ani, sunt puternic impins de la spate, si sustinut de creatie sa imi asum acest nivel de traire relationala, la fel cum si noua mea partenera este chemata catre acelasi lucru.

   Nu va inchipuiti ca este simplu, mai ales pentru doi oameni care NU se cunosc, care s-au intalnit o singura data timp de o ora, in mod intamplator acum vreo doi ani. Singurul numitor comun este determinarea in Spirit, care vine din strafundurile Sinelui fiecaruia dintre noi, iar relationarea poate functiona Numai asumandu-ne cel mai mare grad de sinceritate fata de noi insine, fiecare devenind astfel punct de referinta pentru celalalt, mai ales pentru faptul ca NU exista pe terra acum un astfel de nivel de asumare, deci arata ca mersul pe bicicleta noaptea, fara far.

  Din scurta perioada ce a trecut peste noi, se simt puternic recalibrari si fine reglaje, si se preconfigureaza oarecum si drumul, insa nu tot, ci doar urmatorul pas, suficient dealtfel pentru a mentine ferma in-crederea si pentru a ne juca cu cei trei parametri, a simti gustul diverselor frecvente si de a creea puternice ancore in lumina.

   Observ un alt minunat lucru, si acesta este faptul ca in parteneriat, barbatul creeaza constient, iar femeia imputerniceste, si acest fapt il subliniez pentru toti barbatii si femeile ce  citesc aceste randuri, cand veti cunoaste cu Adevarat in voi insiva IUBIREA, veti observa ca aceasta directie a lui Impreuna este sustinuta de catre limpezimea si intelepciunea Tatalui ce curge prin Fiu, imputernicit si sustinut Total de iubirea in Adevar a femeii.

   "Cand doi in Numele Meu se vor aduna"... spunea Iisus si cam la asta se refera, femeia isi regaseste locul in inima deschisa a barbatului si acolo, dincolo de minte va gasi toata pacea, linistea, confortul de care are nevoie pentru a inflori, iar atunci femeia va deveni cu adevarat Mama pentru barbatul sau, il va sustine si imputernici in totalitate, pentru ca stie in subtil ca totalitatea alegerilor barbatului sunt doar in Numele Iubirii si al Adevarului, in Numele a ceea ce EA ESTE deja.

   Aspectele mintii cad rand pe rand, ca spicele la seceris, programele vechi sau noi ce rulau inca in subconstient, si nu lasau entitatea sa Fie cu adevarat sunt deconspirate si colapseaza in neantul mintii de unde au si fost create. Ce ramane dincolo de toate invelisurile este Iubirea cea Adevarata, cea pe care omul o cauta constient sau nu de cand se naste si pana cand moare, de cand exista de fapt ca entitate spirituala, dincolo de bariera karmica a nasterilor si mortilor.

   "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" mai spunea Iisus, insa mintea l-a preluat adliteram si a inteles cu totul altceva, asa ca reformulez acum si spun: "Eu sunt" este Calea, Adevarul si Viata, acel "eu sunt" din fiecare dintre noi, dumnezeirea de care suntem sau nu constienti.


   Sunt numeroase niveluri ale iluminarii, precum exista numeroase grade ale inconstientei umane. Odata prins gustul trairii in Spirit nu mai exista cale de intoarcere catre experienta 3d, ceva te impinge dinauntru catre asumare clipa de clipa, catre evolutie, catre redescoperire. De-a lungul istoriei omenirii oameni deveniti iluminati si-au orientat privirile catre Adevarul in existenta, ce nu prea poate fi tradus in cuvinte, nici interpretat in intelegere, ci doar trait. Insa in spatele oricarui barbat trezit la lumina sta o femeie puternica si asumata, de veti privi cu atentie.

   "Imparatia tatalui" este un "loc" pentru doi in schimb, si nu pentru asceti, nu pentru mici presupusi viitori buddha care stau sub un copac si mediteaza pentru a se ilumina, si care uita chiar fundamentul, ca barbatul adevarat este nascut de o femeie doar, una care iubeste dincolo de bariere ale conventionalului, normalului, moralului,etc. Astfel, in imparatie se intra Impreuna, de mana, atunci cand barbatul conduce prin intelepciune, iar femeia imputerniceste prin iubire.


   Dumnezeu ca Tata este Intelepciune, iar dumnezeu ca Mama este Iubire. Numai impreuna pot forma acest Tot unitar care ne conduce in sfarsit Acasa, acolo unde miracolul nu exista ci se numeste creatie constienta.

   Ne putem juca ca si pana acum, multi dintre voi o faceti in complacerea din parteneriate, care nu va satisfac cresterea in Spirit, dar alegeti confortul mental, caldurica unui acasa inexistent si obisnuit, dar acolo unde este obisnuinta este moarte, evolutia nu mai este posibila. Putem si intelege in sfarsit ca ceea ce numim viata este strict explorare in necunoscut, iar pasirea in acest necunoscut cu incredere te imputerniceste, iti da o forta vitala incredibila cu care poti muta muntii din loc. Evident, exista si posibilitatea pasirii in necunoscut cu neincredere, cu vinovatie, cu teama, cu regret, insa e cazul sa stii ca ceea ce esti - aia atragi, in mod invariabil.

   Infinitul este format din doua bucle, doua forte complementare in perfecta balanta, masculin si femeinin complet asumat, peste care ritmul nu isi mai taraste pendului timpului ci intepeneste in eternitate, cel pe care cauza nu il afecteaza, pentru ca El insusi devine cauza propriei existente.

   A tinde catre pefectiunea care Suntem, cea a fiintei reale inseamna a pasi cu in-credere in Spirit, inseamna a inlatura toate aspectele mintii, care pentru a face posibila experimentarea vibratiilor joase a coborat la nivel 3d, preluand treptat conducerea, insa a sosit vremea ca instrumentul minte sa fie repozitionat in locul sau de instrument, nu de conducator. Lasa adevarata fiinta interioara sa straluceasca si vei deveni cu siguranta Lumina, vei deveni ceea ce esti deja, insa nu iti permiti sa "vezi" cu mintea.


Un comentariu: