Adsense

joi, 23 august 2012

fara Nume

   Va imbratisez dragii mei si astazi va spun ca Nu stiu despre ce sa va vorbesc. Ma uit la teme de dezbatere si Nu ar fi pentru ca cele ce au fost au cam fost dezbatute. Ce merita interes, Atentie Acum?


   Cu siguranta aceasta punga cu alune coapte pe care le devorez... Voi prezenta cateva aspecte de lamurit despre oscilatiile fiintei aflate in cautare de Sine. Multi indivizi aflati pe cale lor spre lumina, tind mental sa atinga starea de iluminare. Este firesc, buddha afirma ca iluminarea este sfarsitul tuturor suferintelor, si pe buna dreptate asa este, macar pentru asta sa fie cautata aceasta implinire daca nu pentru altceva. Multi nu au auzit insa despre acest termen, despre acest concept de realizat, insa merg pe o cale mult mai subconstienta, adica sunt total prinsi in maya - in hipnoza. Pentru cei ce inteleg ca fiecare in el are de atins acest nivel - iluminarea, aceia inteleg ca fara atentie in interior nu este posibil asa ceva, sunt aceia care au inceput sa „vada“ ca solutia este „la interior“ si nu la falsa lume in care traim cu simtirea, sunt aceia ce practica meditatia, starea in mintea tace si ne putem asculta pe noi Insine. 


   Insa le pare greu de multe ori...Tare dificil de priceput, niste lucruri atat de simple, atat de logice, atat de naturale Omului si Firesti. Nesupravegherea atenta, cu blandete a mintii lasa Eu-l pluralizat sa se manifeste,si, desi multi demoni sunt rapusi si nu mai apar in manifestare datorita supravegherii mintii, cei ramasi tind sa forteze coarda si sa pocneasca in anumite momente. In multe momente. Toate aceste momente, deosebit de inportante in calea individuala. Acestea sunt de fapt momentele la care DACA VA UITATI CU ATENTIE SI LE CONSTIENTIZATI ATUNCI ELE NU S-AR MAI INTAMPLA! Din acest motiv fiecare moment Acum fie binecuvantat, caci aici ar trebui sa Ne fie Atentia, si nu in alta parte, cu o intrebare mai permanenta in minte: ce sunt eu acum? cine e asta care vorbeste pentru mine? inima sau analiza seaca bazata pe erori ale intelegerii? pana la urma daca admit ca nu am atins inca acea stare de eliberare, inseamna ca INCA sunt teleghidat de Forte Nevazute ale HIPNOZEI. Singura solutie este sa va acceptati moment de moment cu smerenie asa cum sunteti pentru a putea pasi mai departe.


  Cand incerci sa ii pui pumnu in gura lui dumnezeu ca sa vorbesti tu te invarti in cercul vicios al karmei, al Masinariei numite Timp menita sa creeze aceasta iluzie hipnotica, aceasta Holograma ce pare sa ofere Tot sprijinul de care ai nevoie ca sa traiesti. Uitandu-te pe geam este bine, insa de afara inspre interior si nu invers.

   Asa ca impotmolirile sunt doar momente de neatentie asupra fiintei voastre, momente in care nu stapaniti cauzele evenimentelor si prin evidenta veti fiti aruncati in mijlocul neprevazutului, acesta putand fi de toate naturile sale: fizice, materiale su spirituale, in intelegeri sau revelatii, de absolut toate naturile.


   Constientizarea unei cauze inseamna un bun teren castigat in fata demonilor ce se manifesta prin acela ce se cauta pe siesi. Acest lucru este o manevra exact pe dos de cum tipareste mintea evenimentele deobicei! Este o manevra mentala adresta cauzalitatii, deci o gandire pe dos. O scurgere pe firul evenimenteleor pana la descoperirea cauzei, care evident este in voi insiva, iar cand o veti intelege, acel lucru va disparea din manifestare. Iisus spunea: pomul se cunoaste dupa roadele sale, si tot acolo ne putem uita si in filmul vietii noastre, dupa cum insamantam asa vom avea si recolta.


  Atentia pe ne-atentie de fapt, e bine chiar daca atentia survine imediat dupa ne-atentie, caci va conduce implicit catre eliberare. Insa sa nu uitam ca pana atunci cand nu suntem constienti 100% inca sunt momente, si destul de multe in care nu noi Insine vorbim prin noi. De retinut deci!
   
   Incercati sa nu va mai mintiti pe voi insiva cu teorii imprumutate ca nu are niciun sens, fiti sinceri cu voi insiva moment de moment, macar asa va veti recastiga demnitatea Cuvantului vostru pentru voi insiva. A fii sincer inseamna sa ITI COMUNICI NUMAI ADEVARUL DE FIECARE DATA. iar Adevarul are o singura fata in fiecare dintre noi, doar trebuie sa ne uitam la ea si sa ii permitem sa zambeasca, nu sa o tinem incuiata in beci!



  Pentru ca este un termen ce defineste un nivel spiritual in care te poti numi Om, starea de iluminare este o banalitate a normalitatiii naturii umane daca o pot numi asa. ea este singura posibilitate pentru a exista pe aceasta planeta Unu singur in Scopul pentru care a fost creat. Nasol insa ca unii merg pe o carare total paralela, daca nu opusa, dar parerea lor este ca sunt pe drumul cel bun. Nu-i o problema nici aici, e plin Abisul de oameni buni cu intentii bune, dar care s-au inselat amarnic, speram ca mai incap inca cateva miliarde curand, bine macar ca e definit doar de timp si atat.

   Ce v-ar putea comunica un Om care s-a trezit complet din hipnoza, inafara de Adevar, daca El este solutia prin care a ajuns aici? Daca este eliberat - iluminat inseamna ca nu se mai inseala pe El Insusi, caci nu are cum, nu el ca individ vorbeste ci prin el vorbeste Vocea Tatalui Meu si Mamei Divine Khundalini. 



   Unde cauta omul intelegere? Care este motivul pentru care vorbim intre noi? Pentru care ne atingem? Pentru care facem sex? Dar pentru care credem ca suntem altceva decat Unu si Acelasi? Atatea forme cate dam lucrurilor, atata ducere in imaginar, in atribuire de sensuri, de intelegeri, pentru ce? Avem doar de existat, toata zbaterea asta nu ajuta, nu mai mult decat atentia atribuita interiorului. Intelegerea de care ai nevoie atunci cand stagnezi sau chiar dai inapoi ar putea surveni numai daca ai tacea si te-ai supraveghea, insa... prea tarziu... ai reactionat deja :)

  Hups i did it again, era o melodie care afirma doar prostia, atunci cand ceva se petrece mai mult de odata, iar tu ai permis sa se ajunga din nou aici, uita-te cu atentie pe fir invers, gaseste odata nebunia aia de cauza, care neasumata este doar un generator pornit de alte noi manifestari.



  Va doresc ce-Mi doresc Eu Mie si sa vi se-intample voua. Va ofer iubirea Mea clipa de clipa, va rog, fiti mai vigilenti, abandonati-va in fata lui „a stii“, altul decat cel pe care l-ati trait, nu are sens, ce este neverificat in propria experienta, este doar o cauza neasumata care va genera conflicte interioare ale fiintei. Meditati cat mai des si uitati faptul aveti ceva „de facut“ in permanenta, ca va inselati iar.

   Va imbratisez din nou si va astept Acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu