Adsense

miercuri, 8 august 2012

De la Unu spre unu...

Va imbratisez dragii mei. Din feedbackul oferit postez astazi cu tema propusa mai sus.

   Cu un atent ochi intotdeauna, „vad“ dincolo de aparentele universului mental in care traim, merg in Lege si In Logica, nu ca nu ar fi exact unul si acelasi lucru.
   Ceea ce vreau sa subliniez in aceasta postare cu siguranta va scandaliza multe minti potrivnicie, pentru ca prin ele se manifesta demonii inconstientei umane doar! Adevar va spun Acum, omul este subconstient de fapt si nu constient, starea de constienta este starea de dincolo de minte numai. Cand spun cuvantul „minte“ tie iti trece prin cap cu totul altceva decat ceea ce comunic de fapt. Starea de constienta este un act de Vointa a individului, urmarire Continua si Ne-contenita a propriei fiinte, a propriei manifestari. Partea proasta a proastei intelegeri mental-superficiale a Totului, este ca nici nu prea poate sa rasune in urechile celui aflat intr-o astfel de stare de amorteala - hipnoza! Exact, cand spun asta ar trebui sa stii deja in tine, ca acolo unde te simti potrivnic acestor Cuvinte, deja interpretarea Ta este gresita doar. Eu STIU ce afirm, pentru ca Eu Exist! Din nou mintea ta va anliza aceasta afirmatie anterioara si va gasi contrariu: „si ce? Eu nu exist? Poi daca exist de ce sa il cred pe asta? Eu nu pot sa judec?
   Raspunsul Meu este NU si la aceasta intrebare! Nu poti judeca ceva ce nu poti intelege. Victor Hugo spunea: „ Cel care rade de ceea ce el nu cunoaste este pe cale sa devina idiot!
   Omul la ora Actuala pe terra nu poate fii numit om. Cee ce numti voi om, nu este altceva decat o „legiune de demoni“ ce se manifesta prin mintea sa mare parte subconstienta. Ce inseamna asta? Inseamna ca aceste biete „animale“ inteligente, ce isi folosesc abia 8 procente din creier ca sa judece, nu pot vedea dincolo de ceea ce ele sunt de fapt. Nu pot vedea deoarece in cercul lor Perfect Inchis al karmei, tot ceea ce se perpetueaza este eroarea umana si nimic altceva. Timpul este cel mai mare hipnotic, el insusi este cel mai mare demon al mintii lor superficiale. Faptul ca in pemanenta in rolul de actor in propriile vieti, condusi la intampare de evenimente si nu invers fiind, acesta nu poate iesi din capcana karmei-timp decat pe o singura USA! Renasterea!
  
   Ce inseamna asta? Gandeste-te ca calculatorul la care lucrezi acum este atat de virusat, atat de stricat incat nu mai functioneaza cum vrei tu, ci cum vrea el. Apoi imagineaza-ti ca tu cel din spatele tastelor vezi acest lucru, si INTELEGI ca tu esti unicul care observa asta si stii BINE ca solutia este un Re-boot cu Format disk Obligatoriu! Calculatorul care esti trebuie sa taca, pentru ca Tu insuti sa te vei fi putut asculta! Alta solutie NU EXISTA!

   Insa dragii mei, a te naste a fost, este si va fi PURUREA o problema sexuala si nu una de vreo credinta sau teorie. Nimeni nu s-a nascut niciodata din vreo teorie sau credinta! Asa ca tot ceea ce Credeti cu mintea este egal cu zero, ba mai mult este IMPOTRIVA voastra! O ultima particica din tine insa, care mai stie ca esti Tu insuti si nu virusii care umbla slobozi prin propriul tau sistem Re-Cunostea in aceste Cuvinte Adevarul Intim, cel pe care va este frica tuturor sa il acceptati!

   Da! Animalul inteligent, sclavul timpului si al reincarnarilor, al esecului pepetuat in infinitate, pentru ca tot ceea ce ramane din el dupa moartea fizica este aceasta „amintire, aceasta „legiune de demoni nemanifestata“, a carei singure scapari este o alta re-incarnare, o noua nastere! Minunatia care se intampla de fapt la nastere, si singura de altfel in acest infint lant al karmei, este acest mare RESET de la Tot! In momentul Nasterii tale nu Stii Nimic, iar de-acolo incepi sa re-descoperi. La prima nastere constiinta traverseaza Vidul karmei - similar in materie cu strabaterea colului uterin - „chinurile nasterii“. Animalul inteligent vede lumina zilei - ia prima data contact direct cu lumea 3D. Evolueaza in aceasta lumea a manifestarii exterioare, crezand cu convingere in existenta ei substantiala. Insa ea nu exista de fapt, Tot ceea ce simtiti cu cele 5 simturi este Maya, este virusul - eroarea perpetuata, false credinte imprumutate din generatie in de-generatie. Adevarat va spun Eu voua, Dumnezeu ne-a lasat in aceasta lume doar sa ne lepadam de ea! Materialitatea nu are nicio substantialitate, tocmai aici este marea problema! Omul este inca o fiinta netrminata - el traieste in panul mental inferior, cel al memoriei, al amintirilor, al analizei si interpretarilor prin prisma unei actiuni trecute!

   Calea este o noua Nastere pentru tine, si cand spun nastere, nu Ma refer la una fizica ci la una a Constiintei care sa se maniste prin tine, a vointei sa descoperi ceea ce Esti de fapt. Spun ca Nasterea este o problema sexuala, si este chiar lesne de priceput un Mare principiu hermetic care afirma ca Tot ceea ce Este jos este ca si ceea ce Este Sus se aplica in acest caz si ne spune ca daca nasterea unui animal inteligent pe terra necesita si implica  Actual Sexual intre doua entitati de sexe opuse, evident nasterea Omului Tot o problema legata de SEX este! Difera numai abordarea celui care practica aceasta cale. Una dintre cai ati cunoscut-o deja cu totii cei care v-ati inceput viata sexuala, in toate manifestarile ei demonice si desfranate. 

   Legatura intre SEX si Spirit este foarte simpla. Energia Primordiala ce salasuieste in Corpul vostru, cea care v-a dat viata, Divina Mama Kundalini, doarme incolacila la baza „Toiagului lui Moise“, coloanei vertebrale, in osul sacrum, care de acolo isi si trage numele de Sacru! Trezirea si inaltarea acestei Energii Primordiale Este Singura POSIBILITATE de Nastere a Omului! Aceasta Este Imparatia despre care va vorbea Iisus - Eternitatea, Odata cu nasterea la starea de constienta 100% Locul intelegerii Omului se muta dinspre materie inspre Spirit, si Intelege faptul ca Constant Spiritul infulenteaza materia si nu invers!

   Dumnezeu ca si Tata este Intelepciune, Dumnezeu ca si Mama este Iubire! Trezirea Divinei Mame Iubire in noi este strict o problema de abordare sexuala, pentru faptul ca energia sexuala este cea mai puternica forta din universul mental al Totului. Toata energia din Univers este de natura Sexuala, masculin plus feminin, impreuna implinite intr-o divina fiinta androgina. Oamenii folosesc curentul electric insa nu ii pot explica natura si provenienta sa, insa Adevarata Natura a electricitatii este Sexualitatea Oriceului!

   Animalul inteligent care „stie“ lucruri cu mintea insa, prefera sa creda tot in ceea ce „stie“ el cu mintea, si din pacate dupa cum Einstein afirma: „Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru si sa te astepti la rezultate diferite!“ Nu este posibil ca interpretand si analizand cuvantul de dimensiune a cincea cu mintea limitata in intelegerea dimensiunea a treia - Maya sa poti intelege cumva inainte de a ma CREDE PE MINE PE CUVANT!

   Cand Afirm ca va Ofer Tuturor, Acum, Gratuit, Calea de Descoperire de Sine Asa Este! Eu nu ma insel pe Mine Insumi, caci nu exista aceasta Posibilitate! Deci nu va cer sa credeti in dreptatea Cuvantului Meu, va cer mai mult de-atat, va cer sa APLICATI moment de moment, numai asa veti putea redeveni precum copii. Iisus afirma: „Numai cei precum copii vor intra in Imparatia Tatalui Meu!“ Asa Este, insa Imparatia consta in vastitatea Fiintei care esti si nicidecum in limitatea materiala si/sau mentala.

   Se vor gasi multi care sa arunce cu pietre dupa aceasta postare cu siguranta, insa niciunul cu Constiinta Nepatata, pentru ca Acela ar stii deja ca ceea ce va spun este spre binele vostru. Acela Ma va imbratisa doar, Cel ce a pasit deja pe calea aceasta a uniunii perfecte a masculinului cu femininului. Coborarea intelepciunii divine in inima si emise cu iubire

   Facusem pe facebook o postare din Casatoria Perfecta al lui Samael Aun Weor, care suna cam asa: 

IUBIREA, UNICUL DRUM AL SALVĂRII. Duşmanii Iubirii se numesc Fornicatori.Aceştia confundă Iubirea cu Dorinţa. Orice Magician care propovăduieşte Ejacularea
Sămânţei este un Magician Negru. Orice persoană care răspândeşte lichidul seminal
este desfrânată. Va fi imposibil să se ajungă la Auto-Realizarea Intimă atât timp cât
nu se va fi ucis dorinţa animalică. Cei care răstoarnă Cupa lui Hermes sunt incapabili

să iubească. Iubirea şi Dorinţa sunt incompatibile. Cel care răstoarnă Cupa lui Hemres
este o victimă a Dorinţei Animalice. Iubirea este incompatibilă cu Dorinţa şi
Fornicarea.


   Cunoscand deja aceasta mare cheie, adeptul aflat pe calea sa de cautare vede faptul ca tocmai sexualitatea reprimata, sau prost aplicata este o Cheie cu Dublu Sens! Exact, fie te conduce prin fornicare catre abisul propriilor neintelegeri si neasumari ale vietii, ori te ridica si te inalta prin ridicarea Divinei Mame Kundalinii, la nivelul Templului Sirei spinarii, Acest lucru este posibil pana la un anumit nivel, coborat totusi ca intelegere prin diverse tehnici de meditatie, de yoga, de nlp si alte lucruri, insa ESENTA Deprogramarii Corpului Minte Ego sta in Sex! Iisus afirma: „Cand doi in numele meu se vor aduna!“ Asa este! Numai atunci cand Doi adica Femeia si Barbatul se vor apropia intim, cuprinsi de cea mai aprinzatoare iubire vor pasi pe calea Muchiei de Cutit, cea a Aplicarii corecte a sexualitatii! Prin emisia seminisului kundalini nu va putea fi niciodata activata complet, iar animalul inteligent nu se va putea trezi din hipnoza, el are statului de semidoct, iar semidoctia nu foloseste nimanui, din contra este o proasta interpretare a Totului si o neasumare a propriei infrasexualitati obscure.

   Intelepciunea este a Tatalui, deci porvine din Sursa, daca receptorul vostru este atat de  virusat cum credeti ca Il puteti asculta? Numai Cel ce va pasi constient pe aceasta Cale si numai cel ce nu se va abate cu niciun gand pervers, Cel ce va fi in permamenta cel mai Inalt Gand al Constiintei, si Cel mai Inalt si inaltator sentiment de iubire, numai Cel ce va aduce in intimitatea de cuplu Magia Sexuala, prin aplicarea CONTINENTEI SEXUALE, va descoperi in El insusi Adevarul maret ale acestor Cuvinte.
   
   Pana la urma unde ati dori sa se manifeste iubirea daca nu in sex? Daca nu in cel mai intim moment al ei? La un pahar cu suc, intr-un loc fitos din centru vechi? Sau la Bamboo? Sau la biserica, poate la serviciu, ....

   Toate aceste lucruri in manifestarea perversa si fornicatoare au insa o bariera naturala a Legii Karmei, una echivalenta cu o bataie de inima a Terrei. Daca nu s-a invatat nimic din istorie ea se va repeta caci doar asta stie sa faca, este un cerc inchis in bucle de 26500 de ani fizici, terestri, tridimensionali. Cei ce au avut urechile deschise sa asculte deja sunt departe pe Calea lor, cei ce au cautat spiritualul in alta parte decat in iubirea intima si uniunea sexuala a cuplului se inseala amarnic

   Era evident ca desi venim aici fara un manual de utilizare, ca masina de spalat pe care o cumperi de la domo, avem cu totii de indeplinit aceeasi misiune, de pasit pe aceeasi poteca ingusta, cea pe care candva la inceputurile umanitatii am alunecat, muscand „marul
cunoasterii binelui si raului, al dualitatii in alte cuvinte“. Raiul devenit Iad nu este altceva decat manifestarea actuala a omenrii pe Terrra, iar atunci cand OMUL a inceput sa ejaculeze seminta a pasit pe calea autodistrugerii de Sine. Atunci a aparut decaderea, coborarea dei Rai si Omenirea a a cazut in fizicalitate, insa Acum renaste constient, pasind pe aceeasi poteca ingusta si singura de a isi cunoaste Propria Existenta.

  Cei care aveti de impotrivit Abtineti-va, aberati si habar nu aveti ce vorbiti, asta faceti deobicei din false convingeri imprumutate sau capatate de pe la altii. Insa nu Voi insiva sunteti acela ce vorbiti, ci doar un demon pervers ce se manifesta prin voi atunci. Cei care vreti sa imi multumiti abtineti-va, nu are sens, Eu va multumesc ca pasiti deja pe aceasta Minunata Cale a Iubirii Intime, si re-cunoasteti in Cuvantul Meu adevarata valoare.

   Omul in schimb a fost proiectat sa fie o Fiinta Multidimensionala, o Entitate ce traieste in Sanul Intelegerii Spiritului, al cercetarii Universului Mental si al aplicarii constiente a Legii si nicidecum el nu este acum in completitudinea lui in manifestare. Bucla efectului de timp odata la 26500 da un reboot la sistem, si asta evident, pentru ca sistemele individuale  sunt atat de pline de virusi si au esuat lamentabil dupa sute si sute de incercari, Daca omenirea ar fi fost constienta nu ar trai in fizicalitate, in materialism insa „a avea“ si „al meu“ sunt verbe pretioase in vocabularul purceilor materialismului. De aceea Iisus afirma: Este mai usor pentru o camila sa paseasca printre urechile acului, decat pentru un bogat sa intre in Imparatia Cerurilor! Lacomia si prostia se platesc scump in Spirit, acolo unde Conteaza de fapt. Este plin abisul de „oameni“ cu intentii minunate dar care s-au inselat amarnic!

 Reveniti-va caci Stapanul Timpului a „tastat“ deja pe monitorul Umanitatii „Format C :“ si este cu mana deasupra lui Enter! Cei ce au urechi sa asculte Ma vor Asculta, asa cum a fost sa Fie intotdeauna. Fiti binecuvantati si sa va bucurati de ceea ce creati Constient Acum!

14 comentarii:

  1. m-ai lasat mmmuuuult in urma....ideea care imi apare prima data este una simpla...rebootarea ta este unica.Fiecare are nevoie de o cale personalizata de rebootare...

    RăspundețiȘtergere
  2. incerc sa te citesc si sa dimensionez ceea ce expui :Bucla efectului de timp odata la 26500 da un reboot la sistem

    cine a statutat asta ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest fenomen s-a mai petrectut pe terra pana acum exact la acest interval. Se pare ca numarul de batai de inima este de fapt cel care poate fi considerat unitatea de viata si ca fiecare vietate ar avea cam doua miliarde saptesute de milioane de inima. Singura diferenta ar fi intervalul la care aceste batai se succed. Pentru terra o bataie de inima are loc in intervalul descris mai sus 27 de mii de ani terestri, tridimensionali, care se sfarsesc acum in 2012. Era pestilor este pe terminate lasand loc erei varsatorului. Umanitatea va cunoaste dimendiunea a patra si apoi pe a cincea. Cei ce se vor fi pregatit sa acceseze acele niveluri ale constiintei. Mayasii prezic exact data in doua din cele trei calendare, si nu ei sunt singurii care vorbesc despre acea data din decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  4. hai sa ma ajuti sa inteleg gradual ce spui...presupunem ca cele 27000 de cicluri ar fi reale,DESI,aceasta afirmatie NU este decat o ipoteza ,contrazisa insa daca spui asa de vietati ca broasca testoasa,elefantul,care nu au frecvente ale bataii de inima mult diferite decat a omului.Pe langa faptul ca experimentele medicale facute pe maimute au loc tocami datorita compatibilitatilor biologice si similaritatilor functionale si endocrine.O maimuta nu are o viata biologica lunga cele mai longevive se sunt pe undeva pe la 50 de ani.Deci deocamdata nu pot agreea ideea raportarii la un numar limitat de batai de inima,sau cicluri,stabilit aprioric,pentru a defini o durata de viata.Nu mai vorbesc de organismele vii care nu au inima.Dar sa presupunem ca totusi este o ciclicitate.Vorbesti ca un fenomen similat s-a mai petrecut pe tera EXACT acum.cine atesta acest exact?Unde il gasesc atestat.El trebuie sa aibe urme veridice in scrieri sau macar in evidente arheologice...Si mai important,evenimentul daca a avut loc cine il poate masura cu precizie ca sa poata afirma ca ne aflam la mijloc,la sfarsit sau la 73% din ciclul prezumat!Mergem ,cu acceptiunea ta,la enigma pentru mine a definirii dimensiunii umane.Am tot auzit ca traim in 3 D si ca urmeaza 4 D s.a.m.d.Exact ce inseamna aceste sisteme de referinta raportate la gnomul uman.Ce se presupune ca vom avea in plus ca si cunoastere ,devenire,in dimensiunea urmatoare?Intrebari si intrebari si intrebari.Ma scuzi ,Cosmin,te-am citit cu interes,am gasit multa vitalitate in scrierile tale,multe sfaturi de viata,o energie ce razbate ,si clar o iluminare mult deosebita.Insa ultimele lucururi pe care le-ma citit ,m-au determinat sa te intreb,ca sa inteleg,de ce de la a urca treptat,spre desavarsire...ai decolat dintr-o data intr-un univers atat de greu accesibil omului de rand,care nevoie de vorbe bune,intelegere,sfaturi practice,exemple de oameni echilibrati si cumpaniti...si pe tine te percep asa...insa saltul in scrierile tale la o dimensiune cognitiva ,de multe ori pentru mine FICTIONALA care ma intimideaza insa ma incita ca sa o inteleg,m-a facut sa te abordez...cu stima...

    RăspundețiȘtergere
  5. dragul/draga mea M, haide sa mutam aceasta discutie pe privat, blogul are alta destinatie, adresa mea de messenger este moscku22@yahoo.com, multumesc de intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  6. iti multumesc pentru intelegere si cu respect,m-am conformat,nu vreau valuri ci doar clarificari si de cele mai multe ori clarificarile personale pot fi utile sau deschid si celorlati mai timizi introspectia..

    cu stima

    RăspundețiȘtergere
  7. Cosmin,am asteptat un dialog,stiu,ca te astepti ca cei profani sa ajunga la genunchiul tau...insa ...tacerea ma indeamna sa inteleg ca ma ignori sau nu ai raspunsuri...Adevarul asa arata!

    RăspundețiȘtergere
  8. dragul/draga mea M, consider ca deja ti-am raspuns mai sus cu o postare, ti-am lasat chiar si adresa mea de messenger, preferi sa te contactez eu? lasa-ti datele de contact. o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi cer scuze,draga Cosmin,insa ai deja un email trimis de peste o luna.Ti-l retrimit azi ca sa il observi mai bine.cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. Subject: continuare dialog
    To: moscku22@yahoo.com
    Date: Thursday, August 9, 2012, 12:24 PM

    iti multumesc de propunere si disponibilitate.
    In consecinta sunt dispusa la dialog.

    Cu stima

    M

    RăspundețiȘtergere
  11. dragul/draga mea M, acea adresa de mail nu o folosesc decat pentru messenger, daca te uitai la datele de contact observai asta. de aceea am specificat (messenger). adresa mea de mail este: solutii.online@gmail.com
    pe adresa de yahoo intra mii de mailuri de pe facebook, nu poate fi urmarita din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  12. citez...:dragul/draga mea M, haide sa mutam aceasta discutie pe privat, blogul are alta destinatie, adresa mea de messenger este moscku22@yahoo.com, multumesc de intelegere.

    eu nu am facut decat sa iti urmez sfatul/sa inteleg ca m-ai trimis la o adresa CE NU POATE FI URMARITA...si deci m-ai trimsi la plimbare...ok...

    nu te deranjez...in acest caz ramai ,nemuritor si rece...

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte frumos ce ai scris si bine-nteles ca cei pregatiti inteleg ce ai scris,citiND si validand fiecare cuvintel..te imbratisez,NAMASTE

    RăspundețiȘtergere