Adsense

miercuri, 27 iunie 2012

Atentie la... neatentie!

    Va imbratisez dragii mei. Nu am mai scris de ceva vreme, insa am supravegheat Unu, asa cum era si firesc sa o fac. Subiectul de astazi nu este decat o constatare a lui ceea ce Este Acum.


    Au trecut 43.054 minute de cand m-am mutat din capitala. Multe momente de viata fragmentate in niste numere mici egale intre ele ca distanta. Insa cine masoara Timpul asa? Eu cu siguranta nu. Eu mi-am trait existenta in fiece Acum, caci cine isi stapaneste Trecutul, stapaneste Viitorul, iar Acela care stapaneste  Acumul, stapaneste trecutul! Adevarat este ca Unu cerne prin sita fina a maretului moment 2012 consteinta pura de pleava corpului minte-Ego. Si astfel corpul minte-ego al umanitatii pufneste sufocat de puterea luminii Sinelui individual. Numai in acum acest lucru este posibil, si numai in acum am ajuns la nivel Totul a ajuns la nivelul in care balanta inclina puternic catre Spiritul sau, condensand constiinta prin reducerea dramatica a efectului de Timp in manifestarea materializarii gandurilor creatoare ale Sale. Cu cat efectul de timp se diminueaza dramatic si tinzand cu putere catre zero, in aceeasi masura „criza“ umanitatii, gresit crezuta a fi financiara, criza psihologica a umanului ia amploare. Aceasta criza sparge barierele conventionalului si foarte multe minti s-au iluminat in acest tumult de provocari ale Spiritului.


   Cu toate ca inca multe minti sclave lor insile mentin inca fragilul „sistem“ care inca isi taraste obosit pasii, abia mai gafaind si care vadit isi da obstescul sfarsit anul acesta, nu este necesar sa subliniez nimanui aceste evidente, pentru ca ele se vad. Frumusetea sta in faptul ca cu cat mai multi se trezesc complet, cu atat mai tare pendulul se zbate peste punctul zero al umanitatii, latul Spiritului, atarnat de gatul corpului minte-ego sparge in minunate raze suferinta, nevoia, durerea, dorinta, transcedandu-le si intelegand in experienta individuala ca ele nu sunt necesare, insa apar doar ca instrument de vindecare a copilului interior.


 Am inteles de ceva vreme ca cu cat ne agatam mai tare de materie cu atat ramanem mai mult blocati aici in dimensiunea 3D, sau cel putin unii au inteles asta. Sunt insa si multi care si-au dat semnatura pentru lumea materie,i au facut cu indarjire alegerea pentru lumea tridimensionala, deci au ales sa sa intoarca acasa si sa nu faca tranzitia catre noul tip de om, homo luminosum. Acestia nu au reusit si nu vor incerca sa gaseasca in ei scanteia divinului si sunt aceia care se poticnesc in lumea efectelor propriilor lor perceptii din universul mental al Totului. Pentru ei manifestarea pe terra se va termina in curand asa ca practic se cam „bucura“ de ultimele clipe, desi nu stiu asta, nu o percep constient, ci lovesc ca berbecii in aceeasi usa inchisa, aceea in manifestarea mental superficiala - egotica.


  O alta evidenta pe care as dori sa o subliniez insa este faptul ca acea terra care va trece in constiinta a cincea nu va fi aceasta, dupa cum s-a mai auzit acest lucru. Cei alesi, si asta nu inseamna decat cei care au redevenit copiii Universului mental ai Totului vor fi departe de acest loc unde se vor manifesta vibratii joase, corespunzatoare cu mintea egotica, nu va vorbesc despre modalitatea in care vom parasi acest plan in care manifestam acum, caci au facut-o multi si inca o fac, fizica moderna da toate raspunsurile.


   Este cert ca impotrivirea este inutila in orice circumstanta, si mai este cert faptul ca Acum a sosit momentul SA FIE! Asa cum exista karma umanului exista si karme mai mari pe care abia daca putem sa le intrezarim, karme precum cele ale unei planete, ale unor sisteme solare sau chiar galaxii. Acum Unu cere renasterea aici pe terra si de evolutia acestui lucru depind foarte multe lucruri marete in Unu, in Tot. 


   Nu prea mai este Timp... sau nu asa cum il stiati ca este, au cam „intrat zilele in sac“ si sacul se cam inchide la gura. Insa nu va speriati ca alt sac mare si incapator, insa de dinainte pregatit cu atentie este deschis Timpului pentru a-si curge alte zile in el. Si acela se va fi umple candva, insa e mult pana acolo. Uitati-va bine in care dintre saci vreti sa fiti, daca ati apucat deja pe calea vindecarii spiritului va felicit pentru alegerea facuta, insa trebuie sa deveniti mai vigilenti cu voi insiva, indreptati-va atentia numai pe voi stiind ca „afara“ este un cuvant strain voua. Este mult de deprogramat mizeriile mentale ale egoului, este munca grea, dar si singura care merita toate satisfactiile ce le aduce odata cu ea. Doar cu vointa si credinta de fier in adevarul interior veti fi revelati. Lasati-va pastoriti de Vocea Interiorului, tinandu-va atentia in permanenta pe gand. El este cel care creeaza realitati asa ca nu il lasati sa umble slobod prin minte. Aduceti-va aminte sa existati inainte de toate, aduceti-va aminte de meditatie zilnica, caci este necesara. Nu va lasati condusi de evenimente care tind sa puna stapanire pe situatie si sa va confunde cu a face si nu a fi.


   Unde va este atentia, acolo va este si spiritul, deci Atentie la Neatentie! Acolo unde ratiunea inceteaza, mintea o ia razna si abereaza pe carari necunoscute ale autodistrugerii de sine. Indepartati-va de astfel de lucruri traind in Acum si tinandu-va atentia pe ceea ce fiintati. Pe masura ce vocea voastra va deveni cea a iubirii neconditionate, pe aceeasi masura veti creste in intelegerea spiritului mental. Cand veti inceta sa „fiti“ persoana, individul atunci veti fiinta doar pentru Unu si va veti trezi complet, pentru ca egoul va disparea complet. Iluminarea nu este vreo presupusa ridicola stare ci o chestie de bun simt. Cu cat vei simti mai limpede, cu atat mai limpede vei intelege ca nu exista alta cale, decat trezirea completa. Este necesar sa te iubesti atat de mult incat sa elimini frica si ura din tine complet. Toate oscilatiile tind sa te traga catre lumina, insa numai vointa constienta te va tine treaz, altfel, mintea tinde sa lunece in propria-i nebunie. Asa ca nu va lasati invinsi de propriile minti, nu le mai dati voie sa faca asta din voi, nu degeaba va aflati incarnati Acum in 2012 pe terra. simtiti asta in voi si va veti gasi adevarata misiune a voasta in aceasta viata.


   Deci, cam acestea sunt concluzionarile lui Acum de unde „vad“ eu cum si ce se petrece. Momente miraculoase doresc tuturor, trezire grabnica celor care inca nu au facut-o si alegeti constient catre care realitate va indreptati: materie = 3D; spirit, depasirea formei si iluziei = 4d apoi 5d. Va imbratisez si va doresc sa va bucurati de ceea ce creati in fiecare acum, constient insa.

4 comentarii:

  1. NAMASTE..fie ca cat mai multi sa fim atenti a netentie si sa alegem constient depasirea formei si a iluziei....

    RăspundețiȘtergere
  2. Schimbarea celorlalti incepe cu schimbarea proprie. Dar care este scopul final? O numesti Iluminare, altii enlightement. Ce este de fapt??


    Eu cred ca exista 2 tipuri de constienta: 


    - una a sinelui, limitata, finita, care percepe timpul si dimensiunea in 3D, ceea in care ne aflam mai toti de fapt; aceasta constienta a inceput odata cu Adam si Eva; imi place sa privesc lucrurile simplu, si poate e atat de simplu; spune in Biblie, cand au muscat din mar, s-au vazut dintr-o data goi, adica au primit constiinta sinelui, s-au putut observa pe ei insisi si implicit separat de restul (i-a strigat Dumnezeu si vocea Lui i-a luat prin surprindere... deci nu mai erau una cu constiinta lui Dumnezeu). Au devenit constienti de o particica miiiica din infinit.


    - Constiinta lui Dumnezeu, unde se aflau Adam si Eva inainte sa muste din mar, adica erau constienti de infinit ca fiind una, nu erau constienti de ei insisi ca fiind separati.

Putem urmari asta si in Biblie, Iisus a fost initial om apoi a devenit una cu Tatal, a primit constiinta unitatii, a lui Dumnezeu.



    Acum, teoria mea este ca, daca Adam si Eva au adus o constiita finita, intr-un corp uman care era una cu constiinta lui Dumnezeu, era nemuritor, atunci, pentru salvarea oamenilor, mentru ca ei sa fie capabili sa se intoarca inapoi in constiinta lui Dumnezeu, cineva trebuia sa faca reversul.

    Acesta a fost Iisus, este parerea mea ca intradevar, nu a fost doar un profet, doar un om. A fost Dumnezeu, a adus constiinta Sa, infinita inapoi intr-un corp uman (care intre timp a devenit muritor), l-a trecut prin moarte si a adus un corp inapoi in constiinta lui Dumnezeu, in Iubirea pura si infinita. Este exact reversul a ceea ce au facut Adam si Eva.
    Pentru necredinciosi a lasat si o dovada, (dati google search pt Tourin Shroud - giulgiul de la Tourin). 

    De aceea, Iisus spune: eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Dumnezeu a trebuit sa aduca intai El constiinta Sa inapoi in lumea noastra finita pentru a putea ca noi sa trecem prin aceasta poarta deschisa de El noua.
    Acest potential, de a duce constiinta lui Dumnezeu inapoi in corp, s-a nascut in fiecare dintre noi, in momentul Invierii, din moment ce universul este holografic; o modificare in cea mai mica parte a lui este reflectata in intreg.




    Acum, care este procesul de a ajunge "acasa"? Iisus spune ca singura cale este doar prin El. M-am gandit si eu la asta mult timp... am zis, ce faci cu cei din India, cu cei care spun ca au gasit Nirvana deja?

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce numai prin Iisus? Daca, doar privesc lucrurile "la rece", cu o minte de matematician, inteleg ca, din punct de vedere matematic, noi suntem intr-o lume finita si implicit exista o constienta, adica, cineva este constient, observa aceasta lume finita, adica noi, cu mintea umana.
    Tot din punct de vedere pur matematic, exista notiunea de infinit (plus minus sau infinit de mic sau de mare); in momentul in care presupunem ca acest infinit exista (nu il putem cuprinde sau intelege cu mintea care este construita doar sa inteleaga finitul), in moment in care sustinem ca infinitul exista, inseamna ca implicit exista o constienta, un "observator" al infinitului. Eu o numesc constiinta lui Dumnezeu.

    Se pare ca de fapt, creierul uman este construit special pentru a fi capabil de ambele constiinte. Suntem in creierul drept mare parte din timp si in cel stang cand ne oprim gandurile si suntem in momentul prezent.
    Dar... atentia in momentul prezent, poate fi FINITA (adica e tot omul care pur si simplu observa, fara sa aibe nici un gand)... si asta deja o fac multi, doar ca se opresc aici...
    Sau... atentia poate fi in prezent, dar poate fi INFINITA (adica in inima ta este prezent Dumnezeu si priveste prin tine ceea ce e in jur, si atunci simti o bucurie imensa, ca si cand intreaga Creatie a culminat cu acel moment unic de perfectiune).

    Pentru aceasta trebuie sa Il inviti pe El, sa vina si sa fie acolo, prezent in acel moment, sa se bucure de acea clipa, de perfectiunea Creatiei din acel punct in timp si spatiu. Pentru asta trebuie sa te predai Lui...

    Ca sa te predai Lui, nu cred ca este un proces atat de simplu, in care pur si simplu ne oprim gandurile, meditam cateva ore pe zi si gata, am rezolvat problema; cred ca este un proces care trebuie in primul rand sa-l aibe ca partener pe Dumnezeu; este un proces anevoios de introspectie sincera a sinelui, in a descoperi credintele gresite despre Dumnezeu; este un proces prin care observam, suntem prezenti la ceea ce se intampla in exteriorul nostru si in acelasi timp meditam si purtam un dialog sincer cu Dumnezeu, cu scopul de a afla ce reflecta exteriorul nostru, evenimentele din viata noastra despre felul cum suntem noi in interior; pentru asta trebuie sa fim extrem de sinceri cu noi insine...

    Eu folosesc o logica simpla, daca metoda ar fi fost atat de simpla, noi meditam si ne oprim mintea si am gasit solutia la nemurire, acelasi lucru ar fi facut si Iisus: venind printre noi, ar fi ignorat totul, ar fi spus ca totul e o himera, ne-ar fi invatat sa ne oprim mintea si sa meditam... Dar El nu a facut asta.
    El si-a folosit atat partea stanga cat si partea dreapta a creierului, intr-un proces care ne demonstra ce inseamna Iubirea pura in actiune. Constiinta lui Dumnezeu inseamna Iubire pura... Iubirea pura inseamna acceptarea tuturor posibilitatilor, nu ignorarea lor, nici respingerea lor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi multe de spus... Poate vorbim in particular la adresa zaraza_sc@yahoo.co.uk

      Scopul este unirea cu constiinta divina de care ne-am despartit pentru a experimenta dimensiunea 3, aici pe Pamant.
      Intrebi de ce numai prin Isus. Mesajul lui Isus a ajuns la noi trunchiat. Este vorba de constiinta cristica, iar fiecare maestru spiritual i-a putut spune si altfel. Isus nu a putut ignora totul, cum spui, deoarece el a vorbit de la nivelul lui si a ales sa ne spuna anumite lucruri. Fiecare suflet incarnat are traiectoria lui, drumul lui, lectiile lui, pe care trebuie sa le parcurga. Eu cred ca fiecare trebuie sa descopere propriul lui stil de meditatie. Suntem unici.
      Cati te-ar asculta, dintre oamenii obisnuiti, cand le-ai cere sa isi opreasca mintea? Ar zice - tu poti, eu nu pot. Nu a sosit momentul pentru ei.

      Ștergere