Adsense

marți, 1 mai 2012

Eu Sunt.... Acela!


   Dupa cum v-am obisnuit incep prin a va imbratisa in inima si a va aduce vindecarea. Tema de astazi este re-cunoasterea, Eu Sunt Acela! In vaga impresie ca Iisus a existat, desi nu s-a intalnit nimeni niciodata cu el se pare ca a afirmat urmatoarele: „Eu sunt Calea, Eu sunt Adevarul“. In aceeasi perceptie eronata a realitatii exterioare, cei presupusi ca l-ar fi intalnit vreodata ar fi recunoscut Lumina interioara (vibratia inalta) si au acceptat: Da doamne, Tu esti Calea, si tu Esti Adevarul! Insa se inselau amarnic, si inca se inseala....
  Totul este Spirit, Universul este Mental, Kybalion. Pana si Totul este inclus in Tot care insa nu se exclude pe siesi din  TOT. Atata timp cat oamenii vor privi stele de pe cer ca fiind undeva acolo departe in haurile infinite ale spatiului, atat de amarnic se vor insela. Faptul ca universul insusi este mental, el exista doar prin proiectia mentala a fiecarui individ, care bineinteles nu coincid intre ele, dar intelegerea profunda a acestei prime legi este de o importanta hotaritoare in evolutia discipolului pe scara evolutiei. Tot ceea ce privesti cu ochii s-a intamplat deja, tu ce esti, te complaci in aria efectelor inconstiente? De ce? Cu cine te mai lupti, Totul este o iluzie, imaginea filmului vietii tale este o iluzie, un film ce se petrece mental intr-un fel de „amintire“ ca si cand memoria nu ar fi deja in TOT. De aceea fiind pe modul jucator, nu poti vedea imaginea mare pe care o vede spectatorul, pentru ca Atentia ta REFLEXA, (obisnuita de tine prin sustinerea falselor credinte despre Orice) este pe ceea ce Faci in locul lui ceea CE ESTI!
   Spun in primul paragraf ca oamenii s-au inselat cand au crezut in imaginea exterioara a manifestarii Iisus pentru perceptia lui Unu, sau Buddha, sau Krisna, sau nu conteaza care maestru inaltat. Nu au inteles cu mintea ca mesajul este de fapt pentru ei si nimic mai mult, ca Iisus nu este decat Curierul Tatalui, Totului care va sustine evolutia clipa de clipa. Neintelegand asta au crezut intr-o falsa iluzie exterioara manifestarii efective a constiintei christice, neasimiland-o, ci mai tare impotrivindu-se in inversunarea mintii colective.
   Citesc intr-un presusus moment acum trecut, ca „rasul ucide frica, iar fara frica nicio credinta nu exista. Cine nu se teme de diavol, nu are nevoie de dumnezeu!„ Minunat afirma maestru Umberto Eco in Numele Trandafirului. Mi-au rasunat tot timpul in urechi aceste vorbe si sunt foarte intelepte si chibzuite, la fel ca si toata opera mareului maestru semiotician. Ce conteaza de fapt? Nimic nu conteaza, ce este a conta? nu cumva de aici vine cuvantul contabilitate? Care nu este decat hartogaraie? Inregistrare de diverse justificari ale momentelor acum trecute deja, ce nu servesc decat in scop mental, in creerea efectului de memorie, de „adus deja in experienta“ si nu false sau presupuse „stiam“ imprumutate de la altii. Cand va veti uita la voi insiva goi, fara masti veti plange de fericire. Tot ceea ce Stiti v-a fost inoculat in filmul vietii voastre de catre altii si voi ati crezut in ele cu orbire. Cartea Stiintei si a Cunostintelor Universale este deschisa numai urechilor intelepte sa asculte, nu sa se zbata, sau sa se lupte cu siesi.
  Totul Vibreaza, nimic nu sta, ne rasuna alta Lege si incepem sa vedem lucrurile la nivel info-energetic, asa cum sunt ele de fapt. Este normal si evident ca vibratia inalta sa atraga vibratie inalta, si cea scazuta sa atraga acelari tip de vibratie - scazuta. Chiar si un vechi proverb romanesc afirma asta: „Cei care se cauta, se aduna!“ Si asta nu la nivel mental functioneaza ci pe legea rezonantei cu ceea ce Esti in fiece moment Acum din existenta Ta! Roata efectului „de timp“ in care isi desfasoara activitatea <Eu sunt>| se invarte in momentul Acum si asa mare viteza incat „pare“ ca sta pe loc! In concluzie in fiece moment acum iti vei balansa dualitatea mental analitica si sentimentala peste punctul de echilibru de zeci de ori. Iti vei schimba polaritatile intre ele de atatea ori, incat parca ramane un punct ce pare a fi stabil, si acesta tinde sa para a fi momentul zero, cel in care te-ei fi abandonat deja in fata perceptiei tale. Meninerea si atingerea  in intelegere a punctului de echilibru depinde doar de vointa individului provenita din vibratie puternica, amprenta info-energetica puternica (spirite puternice, ceruri inalte) si din sustinerea ei energetica. De fiecare dintre indivizi depinde insa calitatea si intelepciunea administrarii acestor doi factori, unul energetic si unul vibrational, si cu cat dezechilibrele sunt mai mari pe acest plan, intre acesti doi factori esentiali deshiderii si descatusarii Copilului Interior, cu atat individul experimenteaza in realitatea si manifestarea fizica orice altceva decat a se opri odata sa ASCULTE TOTul care vorbeste prin Orice.
   Griji? pentru ce? Durere? Chiar aveti „nevoie“? Exista si calea nedureroasa, insa este acceptarea totala, fara regrete in fiecare moment acum. Cu cat si unde mintea se va impotrivi mai tare cu atat acolo este o Cauza neacceptata, nevazuta, ignorata, desi ea tzipa la tine prin orice manifestare sa o bagi in seama si SA TE UITI LA TINE cum si ce manifesti clipa de clipa. Frumusetea trairii vietii este dincolo de minte cu tot ceea ce crede sau sustine, este in asumarea minunatului tau loc de rege sau regina, in propria ta acceptiune vibrationala.
   Ceea ce este sus este si jos, ceea ce este jos este ca si sus, pe masura ce un punct isi atinge apogeul, in acelsi timp incepe si declinul. Nu exista maxim la fel cum nu exista minim, intotdeauna va exista mai multul vibratiilor pe care le puteti percepe, intotdeauna va exista un punct catre care sa tindeti in propria vostra stralucire si perfectiune, insa acesta este numai Dincolo de minte, dincolo de sine...
Pe cei care inca nu sunt pe grupul meu de facebook, dar isi doresc sa o faca, va rog fara ezitare sa cereti adaugare la grup. Va multumesc tutror ca existati si ca manifestati odata cu Mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu