Adsense

miercuri, 4 aprilie 2012

Macelul mut, adevaratii martiri suntem cu totii!

   Va salut si va imbratisez in inima! Asa cum v-am obisnuit o sa imi propun o tema pe care o sa o dezbat in restul monologului cu Mine insumi. Astazi- acum, vreau sa va vorbesc despre „genocidul silentios“, despre milioane, miliarde de oameni care au murit si mor din cauze de „boala“, care in ziua de astazi „par a fi“ „cauze naturale
   Sa le luam pe rand si sa „ne uitam“ putin peste toate aceste efecte si sa le gasim cauzele, sa vedem care este adevarata lor realitate, cine le produce, care este gradul si nivelul de responsabilitate personal-individuala in a ne asuma aceste cauze, sa vedem ce putem face pentru eliminarea acestor cauze nedorite din vietile noastre.

   Incep prezentarea de astazi cu un link catre un clip de pe youtube si anume acesta. Nu este primul clip de acest gen care v-a trecut prin fata ochilor, multi vorbesc acum despre o conspiratie mondiala, despre o mana de oameni ce au tinut de-a lungul vremii si tin mai departe omenirea in sclavie, prin controlul  resurselor naturale si al banilor. Stiti asta deja, stiti de mult timp asta, se tot vorbeste de ani buni despre acest fenomen. La fel ca orice alt efect ce apare in manifestarea omului, cu cat acesta devine mai larg raspandit, omul va tinde spre cauzalitate si va intelege cauza profunda a efectului nedorit, cautand eliminarea lui din manifestarea colectiva.

  Tot mai des „vedem in jurul nostruboala si manifestarea ei. Spitalele gem de oameni bolnavi, ambulantele rasuna pana tarziu in noapte, oamenii sunt din ce in ce mai grabiti si mai stresati, farmaciile tind sa devina supermarketuri, in curand cred ca vor monta carucioare afara la ca carfur sau cora. Mai toti pe care ii aud se plang de probleme existentiale, de tot felul de dureri, tot felul de acuze, tot felul de tratamente inceracate si esuate. „Boli“ ale prezentului precum cancerul, alzheimer, fel de fel de malformatii considerate a fi „genetice“ si tratate ca atare au devenit „normalitate“, media (vezi link pe cuvantul mediade viata scazand drastic, ajungand in prezent ca „pensia“ promisa de stat sa nu mai fie practic in manifestarea populatiei, tocmai pentru faptul ca putini o mai apuca. De ce toate astea? Gasim oare un numitor comun la toate aceste probleme care „par“ sa nu se mai termine? Sa le luam pe rand.
   In primul rand „boalaNU EXISTA, si tin sa subliniez acest aspect, urmand sa explic si de ce. De-a lungul vremii, individul „s-a uitat“ la efectul aparut in manifestare si l-a tratat, asa cum am mai explicat si in alta postare. Mai mult decat atat, neintelegand cauza initiala pentru care efectul a aparut, va lua efectul, il va duce in minte analitica unde il va diseca in paispe, iar cum mintii ii este tare frica de moarte, pentru ca nu o intelege, va avea ca rezultat o acuta sau subacuta forma de ipohondrie! De ce sustin ca boala nu exista? Dintr-un singur motiv si acesta ar fi „bolilesunt fabricate! De catre cine? Cum de catre cine? De catre mintea individuala si cea colectiva evident. Cu cat mai mult individul se va identifica cu efectul ce i-a aparut in manifestare, acesta se va „imbolnavi“ si mai tare. Efectul, bineinteles are o cauza! Si care ar fi cauzele general valabile ale „presupuselor boli“? Sa le enumeram si apoi sa le explicam: alimentatia precara si nesanatoasa, stresul cotidian, aglomerarile urbane, lipsa activitatilor fizice, carenta unei sexualitati normale comparativ cu varsta individului, absenta in practica individuala a unei metode (tehnici) de relaxare a mintii - mediatia si nu in ultimul rand o minte poluata de catre toti acesti factori si deloc singurii, ce nu lasa posibilitatea schimbarii proastelor obiceiuri, decat cand individul se intalneste fata in fata cu moartea, iar atunci este prea tarziu, uneori.
  Cum sunt teme destul de mari si mult de dezbatut si explicat pe seama lor, voi face postari separate pentru fiecare dintre ele, incepand astazi cu Alimentatia precara si nesanatoasa.
   FOOD MATTERS (intreg documentarul  aici) ne arata odata in plus ca o alimentatie sanatoasa este profilaxia multor afectiuni. Este si normal din orice punct de vedere, daca stam sa ne gandim ca suntem ceea ce consumam in primul rand, tinand cont de legea cauza - efect. Si cu aceasta ocazie va invit sa cititi etichetele produselor pe care le cumparati spre propriul consum, deoarece contin informatii valoroase despre viitoarea stare de sanatate a individului! Ar fi cazul sa aflati ca anumite produse ce sunt comercializate drept „alimentare“ sunt TOXICE pentru om, sunt substante artificial creeate tot de om, dar de cai care constient OTRAVESC alti indivizi cu scopul depopularii planetei. Ce nu intelegeti? Vi se pare de necrezut ca cineva ar face asa ceva? Ca cineva v-ar vinde otrava pe post de hrana cu buna stiinta? Si mie mi s-a parut la fel cand am aflat, insa realitatea este cruda si Adevarul doare! Da, suntem intentionat otraviti prin toate mijloacele, si, in continuare, voi posta cateva linkuri ale unor studii efectuate de catre persoane responsabile, de unde sa aflati, si sa va aduceti in voi aceasta certitudine ca, DA, suntem otraviti in fiece moment acum, prin toate mijloacele posibile si imposibile, stiute sau nestiute:
Voi incepe cu documentarul „Murind pentru a afla“, unde gasiti o vasta informatie pe tema acestui subiect : (vezi documentarul aici)
Un alt minunat documentar este „Matricea Vie“ si tin sa multumesc realizatorilor acestor minunate filme pe aceasta cale: (vezi documentarul aici)
  Un alt subiect, destul de „fierbinte“ ar fi implementarea si in Romania noilor normative UE numite sugestiv „Codex Alimentarius“, despre care majoritatea oamenilor habar nu au ce implicatii au, ce repercusiuni vor avea asupra starii proprii de sanatate. Voi incarca o imagine primta pe contul meu de facebook si data cu share mai departe si anexez si textul autorului ce mi se pare destul de sugestiv:

  Si textul, desi nu imi apartine il voi posta aici: 
   „Paine otravita in Romania - informatie urgenta!

Atentia la faina de Titan,MALAI SUPERIOR FAMIGLIA(Lujerului SA),biscuitii Rostar ,mezelurile Aldis,margarina Delma,Taiteii de casa Baneasa si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS! 

TOATA APRECIEREA PENTRU AUTORITATILE CARE AU AUTORIZAT PENTRU BINELE POPULATIEI INTRODUCEREA IN ROMANIA A FUNGICIDULUI INTIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA.

ESTE CAZUL SA NU RAMANEM NUMAI LA O ATITUDINE COTEMPLATIVA FATA DE MODUL CUM GANDESC GUVERNANTII PENTRU STAREA NOASTRA DE SANATATE !!!

Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius

România va experimenta pe populatie produsul

CANCERIGEN INITIUM.

Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de... UE sã înceapã implementarea "Codexului", alãturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei).
"Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupã care se vor alimenta populatiile tãrilor semnatare. Acesta porneste de la principiul cã Terra nu mai poate hrãni pe toatã lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificialã, din produse chimice, cea modificatã genetic etc.

Nu a trecut o lunã si iatã cã apare stirea cã România este prima tarã din lume care va folosi în agriculturã un compus chimic pe bazã de initium, un ingredient activ din noua clasã a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor furnizate de compania germanã BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune cã "beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta." Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetãtorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne. Domnul Basescu a fost singurul presedinte care a APROBAT CA ROMANIA SA FIE COBAI PTR STUDIUL ACESTUI iNITIUM. CEL CARE SE IMPLICA IN IMPLEMENTARE ESTE ACTUALUL MINISTRU AL AGRICULTURII prin ale carui firme se si comercializeaza acest initium. 

http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables

Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!! cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele EnervinT ptr chipurile protectia viilor,SOLARIS ptr rosii,ZAMBRO ptr cartofi.

Ar fi bine sã rãspânditi cât mai mult informatia pt. cã asa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva gripei porcine se pare cã nu este în zadar.“

   Acestea fiind citate, va las pe voi sa simtiti prin rezonanta proprie cu informatia pusa la dispozitie, daca aceste lucruri va afecteaza, daca cumva va atrag atentia si daca cumva va responsabilizeaza in ceea ce cumparati pentru consumul propriu si nu numai.
   Va spuneam ca esti in primul rand ceea ce consumi si asta nu este decat o realitate, toate aceste toxine adunate in organism conducand implicit la „imbolnavire“ si ulterior la deces. Tind sa cred ca multora nu le place viata, nu le place sa traiasca si din acest motiv aleg doar ceea ce este placut la gust, frumos colorat si ambalat, ieftin, sau orice alta stupiditate mentala inafara de NATURAL si SANATOS! Va invit sa aveti curiozitatea sa dati o cautare pe google la substantele pe care le contin produsele pe care le mancati si va garantez ca veti ramane uluiti de cate otravuri ingerati zilnic. Va atasez aici o lista cuprinzatoare cu mult controversatele E-uri din produsele alimentare, sper sa va convinga, acestea fiind doar o mica parte dintre substantele toxice din produsele existente pe piata. Mai adaugam aici fluorul in pasta de dinti, soda in sapunuri si sampoane, clorul in apa de baut, dioxina din plasticul de mai toate naturile (inclusiv in peturi). Va mai mirati ca sunteti balonati, constipati, ca aveti ameteli, greturi, varsaturi, stare de somnolenta, etc? Sau mai mult si mai ignorant decat atat imi veti spune ca eu nu ma resimt de la ce mananc si imi este foarte bine cu ce ma hranesc, cu ce beau cu ce ma spal si etc? Daca imi veti spune tampenia asta iti urez viata lunga si fericita in continuare, dar nu cred ca ai fi rezistat sa citesti pana aici, daca ai fi fost o persoana ignoranta, deci, asculta-Ma in continuare. Sa spunem ca ai devenit constient subit de toate aceste cauze, care conduc la zeci si zeci de efecte nedorite de nimeni. Dar oare sunt toate? Oare asta e tot? Bineinteles ca nu!
   Va faceti marea majoritate a celor din aglomerarile urbane, cumapraturile din supermarketuri. Eu va vad zilnic cumparand rosii si vinete si usturoi si alte zeci si zeci de legume din acele locuri, habar neavand de provenienta lor. Va plac ca sunt mari, colorate, „par sanatoase“, sunt facil de cumparat si sunt toate la un loc. De ce sa mai ocolesc Carfurul pana in piata sa imi cumpar usturoi romanesc, care oricum este trist si mic si ma chinui sa il curatz, cand uite ce usturoi triplu mada in china este in supermarket si tot sunt aici. Cam asta este mentalitatea indivizilor care nici macar nu mai constientizeaza existenta pietelor si aleg pere din Uruguay, vinete din Olanda, mere din Italia, varza din Turcia si zeci si zeci de exemple din supermarketuri. Nu inventez credeti-ma pe cuvant, doar trebuie sa verificati fiecare si veti observa asta. Dar ce in tara la noi nu mai cresc perele, merele, usturoiul, vinetele, rosiile si etc? Inca un semnal de alarma il trag pentru cei care aleg sa consume fructe si legume care nu se afla in sezonul lor de coacere, de exemplu rosiile in lunile reci, de unde credeti ca provin acele rosii, care de fapt nu mai sunt nici macar rosii sunt cam roz si au gust si miros de detergent? Le-a copt cineva la cuptor? Nu dragii mei sunt PRODUSE MODIFICATE GENETIC, mai pe intelesul multora realizate in laboratoare special infiintate pentru a OTRAVI POPULATIA. Ce inseamna modificat genetic? Simplu se ia ardeiul se introduce o gena de scorpion sa spunem, si asta doar pentru a contracara efectul nustiucarui daunator natural al ardeiului. Mai mult se introduc alte gene care fac ardeiul sa raspunda (creasca si produca) doar in contact cu alte substante otravitoare, numite fertilizanti, ierbicide, pesticide etc, care sunt DEOSEBIT DE PERICULOASE PENTRU OM. Taranul isi cumpara seminte, nu se uita cum si de unde, planteaza si constata ca ardeiul nu creste, nu produce mai nimic, sau din contra toata productia este manata (patata, stricata) si atunci apeleaza la ce, la cine? Tot la cei care au vandut semintele sau rasadurile bineinteles, care au si solutia pentru „ardeiul defect“. Dar bietul ardei nu este defect, defecta este alegerea facuta initial de a achizitiona acel tip de produs! Aceasta solutie este una din cele mai sus amintite, si mai trist decat faptul ca otraveste si compromite o recolta intreaga de ardei, compromite solul si tot ceea ce creste, contaminand sursele de apa si poluand tot ceea ce este viu, pentru urmatoarele recolte. Astfel terenurile devin aride si plantele nu mai cresc decat conditionate de aceste OTRAVURI. De fapt aceste otravuri sunt special creeate in laboratoare sa distruga ceea ce este Viu si Natural si sa conditioneze existenta plantelor de ele insale. Margand mai departe decat exemplul cu ardeiul, dar care este valabil pentru mai toate fructele si legumele, sa ne gandim ce hrana primesc animalele sacrificate din care se fabrica minunatele si mult indragitele mezeluri? Oare nu tot aceeasi hrana? Deci ce credeti ca contin celulele acelui animal? Exact, MOARTE!
   Cum cei care depopuleaza planeta in mod constient si voit nu se opresc doar aici, vazand ca totusi au ramas indivizi constienti, care nu apeleaza la metodele lor de culivare/contaminare a viului, si care in continuare apeleaza la solutii organice, la permacultura si la Natural, au venit cu o solutie de exterminare la nivel planetar a viului si aceasta este spyerea din avioane a intese suprafete agicole, pomicole etc. Anumiti oameni „s-au prins“, exista studii efectuate despre „Chem Trails“ si anume darele albe ce persista pe cer timp de ore bune dupa trecerea unui astfel de avion. Aceste substante, creeate bineinteles in aceleasi laboratoare ale mortii, au menirea de a condensa vaporii de apa in jurul moleculelor lor, iar prima ploaie care va cadea peste acea zona rade tot, in sensul ca fructele se strica, plantele palesc si nu mai rodesc, etc. cateva linkuri despre chemichal trails aici si aici si aici si aici, suficient cat sa va lamuresc? Este youtub-ul plin de informatie in acest sens, verificati si singuri va rog.
   Acum ca ai aflat toate aceste naucitoare informatii te vei mai comporta ignorant cu tine insuti? Sau poate iti vei pune intrebarea: „Bun si de unde sa mai mananc si sa beau daca TOTUL este otravit in mica sau mare masura?“ Aceasta este o intrebare buna pe care ti-o poti adresa si cum nu exista problema fara solutii, exista deja si solutia la ea, sau mai bine spus solutiile. Le voi enumera mai jos.
1. Evita sa cumperi produse fara sa citesti etichetele si fara sa stii efectiv ce mananci si ce bei!
2. Evita carnea si produsele din carne, daca crezi ca nu poti, fa o vizita la o fabrica de mezeluri si vezi din ce sunt facute, apoi vei iesi de-acolo borandu-ti matzele.
3.Evita supermarketurile si alge pietele. Atentie insa si la piete si produsele de acolo, alegeti ceea ce este mic si mai necrescut (indica o crestere naturala) decat produse supradimensionate si in asezonament.
4. Fabrica-ti propria paine din faina certificata bio (organic).
5. Re-descopera plafarul, este un univers al hranei sanatoase destul de accesibil oricui. Acolo vei gasi nu doar remedii ci si detergenti bio pentru rufe corp si vase, pasta de dinti bio fara fluor, faina integrala organica, uleiuri nerafinate, seminte de multe categorii si multe multe altele.
6. Ai devenit si mai constient de hrana, de locul unde traiesti? De stres, de aglomeratia urbana? De fapul ca ai lasat responsabilitatea hranei si a multor produse din viata voastra pe seama altora care nu va vor deloc binele? Incepeti sa va ganditi serios la retragerea din oras, la reintoarcerea la natural. Ce va tine aici inafara  blocajelor voastre mentale? Jobul? Banii? Nu aveti nevoie nici de una nici de alta pentru a exista cat mai sanatos si cat mai natural, insa asta e o alta discutie.
   Te mai uiti acum la efectele din viata ta si te mai indrepti cu mintea catre ele amplificandu-le? Sau vei intelege ca BOALA NU EXISTA DE FAPT, ci ca Tu esti un individ irseponsabil de ai ajuns sa manifesti astfel de efecte?
   Inchei aici prima parte a acestei postari, ne auzim in cele ce urmeaza cu explicarea celorlalte motive pentru care boala nu exista! Pana atunci va doresc constientizare grabnica, si nu doar la nivel conceptual de „am luat la cunostinta“ ci la nivel de APLICABILITATE IN PROPRIUL MOMENT ACUM
Sanatate maxima va doresc sa va construiti!

Un comentariu:

  1. eu nu sunt convinsa de existenta unei cospiratii, in sensul ca, desi suntem intr-o mare masura sclavi, parca suntem mai degraba sclavii propriilor temeri si asteptari nerealiste de la viata. in afara de faptul ca niste indivizi se imbogatesc si isi hranesc ego-urile pe socoteala oamenilor de rand si mai ales a planetei, mai mult de atat nu au ce castiga, tot in pamant ajung. castigurile lor sunt doar materiale.
    eu cred ca orice om este de fapt liber, cel putin cat sa poata tine ochii deschisi si sa vada ce se intampla in jurul lui. ceea ce e indeajuns sa se salveze.
    cred ca e mai sanatos sa nu crezi ca exista niste 'aia rai care trag sforile', pentru ca astfel eviti sa te victimizezi si sa te simti powerless. oricat de manipulati am fi, alegerile importante ne apartin, atat vreme cand stim ca avem de ales: ce manancam, ce citim, ce ascultam, ce meserie practicam, cate carieristi suntem, cat de familisti, ce fel de pereche cautam. scoala insa ne strica mult, fiind un instrument pentru fabricat indivizi 'standard' uniformi, cat mai productivi. dar asya e alta poveste.
    ziceai de evitat carnea... nu e numai faptul ca nu e sanatoasa, dar simplu faptul ca provine de la un animal care s-a temut pentru viata lui si a murit in chinuri groaznice, face ca hrana obtinuta din carnea lui sa fie contaminata cu un soi de energie negativa. mancand carne, te hranesti cu violenta, durere, teama, moarte. si se stie, esti (printre altele) ceea ce mananci :)

    RăspundețiȘtergere